Advies

Partner in bouwadvies, bouwplantoetsing en kwaliteitsborging
Vanaf het eerste ontwerp tot toetsing aan het Besluit bouwwerken leefomgeving

Onze expertises

Allround

Bouwadvies

Voorkom verrassingen achteraf. Bij het samenstellen van ons bouwadvies kijken we naar alle onderdelen en houden we rekening en contact met alle betrokken partijen. Van architecten tot (onder)aannemers, leveranciers en gemeenten. Om tot het beste advies te komen, kijken we naar het totaalplaatje. Onze klanten hebben slechts één aanspreekpunt: Buro BOV. Wel zo overzichtelijk! Investeren in betrouwbaar advies kan dure maatregelen in de toekomst voorkomen.

Bouwbesluit ‘proof’

Bouwplantoetsing

Voldoet het bouwplan voor 100% aan het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl)? Met alle veranderende regelgeving is het belangrijk om de toetsing door een expert uit te laten voeren. Buro BOV maakt een uitgebreide analyse en schrijft een onderbouwde motivatie. Dat versnelt het bouwproces en voorkomt onnodige kosten en vervelende kwesties rondom aansprakelijkheid. Het resultaat? Een hogere bouwkwaliteit, meer efficiency en het reduceren van faalkosten.

Toegankelijke software

Kwaliteitsborging

Het toetsen van Bouwobjecten aan het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) is een specialisme. Welke knelpunten moeten getackeld worden? Buro BOV ontwikkelde hiervoor Bouwborg Tools: slimme software voor toetsing en kwaliteitsborging van het bouwproces. De applicatie is inzetbaar voor: ontwerp, toetsing, bouw en toezicht en beheer, inclusief heldere uitleg over de bedoeling van de voorschriften én de gevolgen van de toepassing ervan in het ontwerp.